Cupping therapie nabij Den Haag

cupping therapie Den Haag

Sinds ik cupping therapie in  Den Haag heb gehad, voel ik mij als herboren.  Deze manier van behandeing behoort tot de Chinese geneeswijze. Door middel van glazen of plastic cups op je lichaam te zetten en deze vacuüm te laten zuigen, worden slecht lichaamsstoffen losgemaakt en uit je lichaam verdreven.  Zelfs blokkades die pijn veroorzaken kunnen hiermee opgeheven worden. De allereerste keer dat ik hier kwam leek het mij een eng idee. Pers lot zie je na zo een behandeling allemaal rode plekken op je lichaam, maar die verdwijnen als sneeuw voor de zon. Net zoals de pijn waarvoor je deze behandeling ondergaat.  cupping therapie Den Haag

Wat een opluchting

Al een zeer lange tijd loop ik met vreselijke pijn in mijn gewrichten. Ben hier al meerdere keren voor naar de huisarts geweest en kreeg dan weer een pijnstiller voorgeschreven. Dit was de klacht vooruit schuiven, maar niet verhelpen. Tot ik de tip kreeg om een keer naar De Heulenaar te gaan. Dit is een praktijk voor integratieve natuurgeneeskunde. Hier heb ik mijn eerste cupping therapie in Den Haag gehad.  Meteen na deze eerste behandeling merkte ik al een duidelijk verschil, de pijn was aanzienlijk minder geworden. Deze therapie is voor meerdere doeleinden geschikt, kijk daarom maar eens op de website van deze praktijk.