De beste manieren om je wimpers optisch groter te laten lijken én meteen te verzorgen

Wimpers zijn een belangrijk onderdeel van het uiterlijk. Ze geven je blik diepte en laten je ogen er groter uitzien. Helaas is niet iedereen geboren met volle, lange wimpers. Sommige vrouwen moeten hun wimpers verzorgen om ze in model te houden, en anderen willen juist hun wimpers laten groeien. Hieronder bespreken wij een aantal manieren om je wimpers optisch groter te laten lijken en ze natuurlijk te helpen groeien:

Gebruik een wimperserum

Er zijn verschillende soorten wimperserums op de markt. Sommige serums bevatten ingrediënten die alleen je wimpers gezond willen houden, terwijl andere serums het haar van je wimpers doet laten groeien. Het is belangrijk om een serum te kiezen dat geschikt is voor jouw haartype en dat bij jouw wensen past.

Gebruik een wimperkruller of wimperkrultang

Een wimperkruller is een handige tool om je wimpers te krullen. Door je wimpers te krullen met een wimperkruller, blijven ze langer in model. Maak je gebruik van een wimperkruller op hitte? Het is belangrijk om de juiste temperatuur te gebruiken en niet te lang te krullen, anders kunnen je wimpers beschadigen.

Gebruik olie

Olijfolie is een goede manier om je wimpers mee te verzorgen. Het hydrateert je wimpers en zorgt ervoor dat ze gezonder worden en flexibel blijven. Je kunt een druppel olijfolie op je vingertoppen doen en je wimpers hiermee inmasseren. Pas wel op dat de olie niet in de ogen zelf komt en was het, na het even in te laten trekken, altijd weer goed uit!

Gebruik een wimperborstel

Een wimperborstel is een handige tool om je wimpers te reinigen en te verzorgen. De borstel zorgt ervoor dat er geen mascara of oogschaduw resten achterblijven op je wimpers, waardoor je wimpers eerder kunnen afbreken. Je kunt de borstel ook gebruiken om je wimpers te kammen, waardoor ze er volumineuzer uitzien. Ook is het een handige tool om je wimpers gelijkmatig te verdelen over je ooglid. Door je wimpers gelijkmatig te verdelen, lijken ze optisch langer.

 Door je wimpers te verzorgen met deze tips, zullen ze er gezond en volumineus uit blijven zien. Vergeet niet dat het belangrijk is om je wimpers regelmatig te verzorgen, zodat ze altijd mooi blijven. Ga je op vakantie? Neem dan een wimperserum of wimpertang mee, zodat je wimpers er ook tijdens je vakantie goed uitzien!

Bron: wimperserum-shop.nl