De beste manieren om krullen te stijlen voor kort haar

Gewoon omdat je krullend haar hebt betekent niet dat je niet kort haar kan hebben! In feite, korte krullende kapsels zijn in de mode op dit moment, omdat meer en meer vrouwen hun golvende haren omarmen. Korter haar is gemakkelijk te stylen en zeer veelzijdig, waardoor je koeler bent tijdens de hetere maanden. Als je eraan denkt om je lange, krullende haar te knippen is er geen betere tijd om het te doen dan nu. Om te helpen met je beslissing zijn hier enkele van de beste manieren om korte krullende haren te stijlen (Bron: https://kurlify.com)!

Pixie Cut Krullen

Gewoon omdat je krullend haar hebt betekent niet dat je het niet kan hebben om die felbegeerde pixie cut die je altijd al wilde hebben te laten zetten! Krullend haar in een pixie cut is zeer retro en chique. Plus, je krullen zullen veel volume toe voegen op de top, waardoor u met een prachtige look zal rond lopen.

Schouder-lengte krullen met een pony

Als je niet zeker bent over korte krullende kapsels, kan je altijd de lengte testen door het af te knippen tot aan de schouders. Op deze manier kun je zien of je van de kortere look kan houden en kan je het later altijd korter knippen als je dapperder wordt. 

Bob cut met vintage krullen

Het knippen van je krullende haar in een bob geeft je een mooie vintage look uit de jazz tijd! Het warrige korte krullende kapsel zal goed te combineren zijn met een aantal heldere rode lippen.

Rommelige bob met pony

Het grote ding over het hebben van krullend haar is dat je je nooit zorgen hoeft te maken over een perfect kapsel, omdat het er beter uitziet als het rommelig is. Een rommelige krullende bob met een pony geeft je haar een vette look zonder al het werk en gedoe van het zorgen maken of het de hele tijd perfect zit. Het is geweldig voor vrouwen die niet uren hun haar willen doen!

Voor meer informatie kunt u terecht bij: kurlify.