Een luxe beauty salon

Als je bezig bent met het inrichten van een beauty salon moet je op een hoop letten: je wilt natuurlijk ten eerste dat het er strak uitziet. Klanten willen het idee hebben dat ze in een luxe zaak terecht zijn gekomen. Echter is het ook erg belangrijk dat de gasten hygiëne ervaren, je wilt niet dat de gasten het idee hebben dat het vies of onhygiënisch is. Met een beton cire vloer in een beton cire badkamer heb je deze beide voordelen! Met een groot assortiment aan beton cire kleuren is deze veelzijdige bedekking in elk interieur te gebruiken!

Wat zijn de voordelen van beton ciré?

In de inleiding staan al een aantal voordelen genoemd, maar er zijn nog meer voordelen! Zo is het aanbrengen van beton ciré relatief goedkoop ten opzichte van andere vormen van vloerbedekking. Deze goedkope aanschaf in combinatie met de hoge duurzaamheid van het beton ciré maakt het een zeer aantrekkelijke bedekking voor bedrijven, er wordt in een salon waarschijnlijk veel over gelopen, dus is het wel fijn als het een beetje slijtvast is, en dat is beton ciré! Daarbij is het gemakkelijk in de schoonmaak, eens in de zoveel tijd met een doekje erover en klaar.

Hoe breng je beton ciré aan?

Beton ciré is een fijne manier van vloer bedekken, maar vereist wel enige kennis en veel tijd om het op de vloer aan te brengen. Als je twijfelt over je kunnen is het daarom verstandig om hulp van een vakkundige in te roepen. Als je het zelf aandurft, staat hieronder een kort overzichtje van hoe je te werk moet gaan!

Allereerst begin je met het reinigen en vlak maken van het oppervlak, vervolgens breng je de basislaag aan met een dikte van ongeveer vier millimeter, deze basislaag werk je af en hier breng je vervolgens een beschermende laag over aan: klaar! Een mooie en gemakkelijke vloer voor in jouw beauty salon.