Schoonheidssalon Elst zorgt voor een lach op uw gezicht

Bent u op zoek naar een goede schoonheidssalon Elst? Dan bent u bij schoonheidssalon Elst La Gracia aan het juiste adres!

Schoonheidssalon Elst biedt vele behandelingen aan en u bent daarom voor bijna alles bij hun aan het juiste adres! Nauwkeurigheid en hygiëne staan bij hen hoog in het vaandel. De grootste uitdaging is om bij iedereen het gewenste resultaat te behalen. Daarom besteden zij graag veel tijd en aandacht aan de klanten en voeren ze eerst een uitgebreid consult gesprek over de wensen en verwachtingen. Samen met u gaan zij er zeker uit komen. Ze zijn pas gelukkig als u de salon blij en met een stralend gezicht verlaat.

Eigen ervaring

Onlangs was ik op zoek naar een goede schoonheidssalon die mij een keratine behandeling kon geven. Ik ben daarom op het internet gaan zoeken naar een goede salon die deze behandeling uitvoert. Een goed vindbare schoonheidssalon Elst was La Gracia. Ik heb hun prachtige website bekeken en besloten om een afspraak te maken voor de keratine behandeling. Ik kon gelukkig al erg snel terecht, wat ik erg fijn vond. De behandeling zelf was ook erg fijn. Bij La Gracia werken erg vriendelijke medewerkers en ik ben erg goed geholpen en heb uiteindelijk het gewenste resultaat gekregen.

Contact

Heeft u een vraag over een behandeling of wilt u graag een afspraak maken? Bezoek ons dan aan de Prinses Irenestraat 82 te Elst of neem telefonisch contact op via het nieuwe telefoonnummer 0481-356820 of mobiel 06-82009142.