Snelle simpele gezonde pasta

pasta zalm, spinazie

Het eten van gezonde pasta hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn genoeg makkelijke manieren om van pasta te genieten en toch gezond te blijven eten.

Kies de juiste pasta

Een manier om gezonde pasta te maken is het gebruik van volkoren pasta. Volkoren pasta zijn voedzamer dan hun geraffineerde tegenhangers, en ze hebben ook de neiging om meer vullend te zijn. Bovendien, smaken ze net zo goed, zo niet beter.

Hoewel volkoren pasta een geweldige optie is, zijn andere pasta’s ook gezond. Je kunt bijvoorbeeld biologische pasta gebruiken die zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten in plaats van bewerkte.

Een andere makkelijke manier om van gezonde pasta te genieten is je te concentreren op de toppings en ingrediënten die jij in je pasta doet qua toevoegingen.

Een gezonde pasta met zalm en spinazie

Een van de gemakkelijkste manieren om van een gezonde pasta te genieten, is deze te bereiden met zalm en spinazie. Deze combinatie is niet alleen gezond, maar ook heerlijk.

Om jouw pasta zalm, spinazie recept te maken, begin je met het koken van de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Terwijl de pasta kookt, bak je de zalm in een pan op middelhoog vuur tot hij door en door gaar is.

Voeg, zodra de zalm gaar is, de spinazie toe aan de pan en kook tot deze verlept is. Giet de pasta af zodra deze gaar is en voeg deze toe aan de pan met de zalm en spinazie.

pasta zalm, spinazie

Voeg jouw favoriete saus of dressing toe en geniet.

Zoals je ziet, hoeft het eten van gezonde pasta niet moeilijk te zijn.

Spinazie is een gezonde groente die boordevol voedingsstoffen zit. Spinazie bevat onder andere ijzer, magnesium, kalium, en vitamine A, C, en K.

Spinazie is ook een goede bron van vezels, wat kan helpen om je vol en voldaan te laten voelen na het eten. Bovendien bevat spinazie weinig calorieën en bevat weinig vet.

Dit maakt het een geweldige optie voor degenen die proberen om gewicht te verliezen of een gezond gewicht te behouden.

Zalm is een ander gezond voedingsmiddel dat aan pasta kan worden toegevoegd. Zalm is een goede bron van eiwitten en omega-3 vetzuren, die goed zijn voor de gezondheid van het hart. Zalm is ook laag in calorieën en bevat weinig vet.

Bovendien bevat zalm veel vitaminen en mineralen, waaronder B-vitaminen, vitamine D, calcium en ijzer.

Meer verhalen