Nigi Beauty Salons

Nigi's beauty Salon

Tip: Nederlandse sauna cadeaubon

1 min read
Nederlandse sauna cadeaubon

Mijn dochter is vorig jaar getrouwd en wij hebben hun een Nederlandse sauna cadeaubon gegeven. Een heel toepasselijk geschenk, omdat zij bijna elke week wel een bezoek aan de Thermen brengen. Kan ook niet anders, want dit is de ultieme plek om je eens lekker te ontspannen. Zo kan je gebruik maken van verschillende bubbelbaden met elk een ander effect op het lichaam. Maar ook een bezoek aan de stoomcabine of een hot stone massage behoren tot de mogelijkheden. Eigenlijk is het beste om eens op de website van de Thermen te gaan kijken. Zo kan je zelf een keuze maken als je ook op zoek bent voor iemand dit cadeau te geven, of lekker voor je zelf. 

Een mooie dag

Nadat bekend was geworden dat onze dochter ging trouwen kwam ik meteen met het idee om voor hun een Nederlandse sauna cadeaubon te gaan kopen. Via de website heb ik deze kunnen bestellen en de binnen een paar dagen had ik deze al in huis. Bij deze bon zat een magazine waarin je alles over de Thermen kon lezen. Echt een leuk geschenk om aan iemand te geven.  Nederlandse sauna cadeaubon

Inmiddels is mijn dochter al getrouwd en het was een bijzonder mooie dag. In plaats van op huwelijksreis te gaan hebben zij besloten om een weekend in de Thermen te gaan boeken. Daarbij gebruiken zij ons geschenk, maar tevens hebben zij er nog wat extra massages bijgeboekt. Ontbijt zit bij de overnachting in, maar het diner hebben zij apart erbij geboekt.