Jean d’Arcel

Jean d’Arcel zorgt door middel van huidverzorging voor échte huidverbetering. Voor iedere huid en voor iedere portemonnee heeft het merk de beste producten om je huid in topvorm te houden. Dankzij hoge concentraties aan werkstoffen bieden de producten van Jean d’Arcel snel resultaat. Veel professionele schoonheidssalons werken al met het merk en zijn uitermate tevreden. Alle producten zijn op biologische basis en zijn dierproefvrij ontwikkeld. In haar eigen laboratorium weet het merk telkens weer nieuwe inzichten te verschaffen en de wereld te voorzien van de beste huidverbeteringsproducten.

In de producten van Jean d’Arcel zitten speciale mineralen verwerkt. Deze zorgen ervoor dat de huid gezond en stralend blijft. In het laboratorium worden verschillende producten voor verschillende huidtypen, huidbehoeften en in verschillende prijsklassen ontwikkeld. Bij Beautyfashionshop vind je natuurlijk een breed assortiment aan producten van het topmerk. De Sensitive productlijn bevat producten die specifiek zijn gericht op de gevoelige huid die snel geïrriteerd raakt. De Rose Sublime collectie voorkomt huidstress en gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen. De Purifante lijn is ideaal voor de gecombineerde of vette huid omdat deze de overtollige talgproductie verminderd en onderhuidse ontstekingen tegengaat.

Een productlijn die wat extra aandacht verdient is de Miratense Lift Detox. De producten uit deze lijn verlengen de levensduur van de huidcellen en stellen hierdoor de tekenen van huidveroudering zo lang mogelijk uit. Het doel van de collectie is om een ‘burn-out’ van de huid te voorkomen. Een intensief verzorgend en liftend effect wordt gecombineerd met een bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze combinatie geeft de huid tevens nieuwe energie en werkt als een verjongingsbron. De productlijn bestaat uit een reinigingscrème, de Mousse Pureté, een crème voor oog- en lipcontouren, La Crème Contour, een liftend masker, de Masque Lift Immediat, en 4 andere hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik. De Bi Phase Ampoules is een 14-daagse aanvulling op de dagelijkse verzorging van de productlijn. Het serum bevat een botox-achtige werking die ervoor zorgt dat mimiekrimpels minder zichtbaar worden. De Ampoules zijn geschikt voor de droge tot zeer droge huid.

Jean d’Arcel biedt luxe producten aan voor zowel mannen als vrouwen en weet verschillende huidproblemen op te lossen en te voorkomen. Dankzij innovatie en expertise is het resultaat altijd een gezonde en stralende huid. Bij Beautyfashionshop kan je eenvoudig Jean d’Arcel producten bestellen. Heb je nog vragen over het merk of over een bepaalde productlijn? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Ons team van schoonheidsspecialistes helpt je graag verder.