Jukbeenderen opvullen voor een jongere uitstraling

Naarmate we ouder worden, verliest ons gezicht volume in de wangen, waardoor we er ouder uit kunnen zien dan we zijn. Dit is waar jukbeenderen fillers van pas komen; ze kunnen helpen om het volume te herstellen en een jeugdiger uiterlijk te krijgen. Het is echter belangrijk om goed onderzoek te doen voordat u een jukbeenderen fillers laat plaatsen, want er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Hier zijn enkele van de belangrijkste dingen om in gedachten te houden:

Wat houdt jukbeenderen opvullen in en wat doet de filler?

Jukbeenderen fillers zijn een soort vuller die wordt gebruikt om volume aan de wangen toe te voegen. Ze kunnen helpen om een jeugdiger uiterlijk te krijgen door het verloren volume in de wangen te herstellen. Jukbeenderen fillers worden meestal gemaakt van een synthetisch of natuurlijk materiaal, zoals collageen of hyaluronzuur. Tijdens de behandeling wordt er met een verdovend prikje een klein gaatje in de huid gemaakt. Vervolgens kan de arts met een slangetje het materiaal op de juiste plek aanbrengen. Belangrijk is wel dat je de behandeling laat uitvoeren door een ervaren arts. Je kan hiervoor terecht op yourface.nl

Jukbeenderen fillers kunnen een geweldige manier zijn om een jeugdiger uiterlijk te krijgen, maar zoals bij elke medische ingreep zijn er risico’s aan verbonden. Enkele van de meest voorkomende risico’s van jukbeenderen fillers zijn: Infectie, allergische reactie, lichte kneuzing en zwelling, gevoelloosheid of tintelingen in het behandelde gebied of littekenvorming.

Deze risico’s komen alleen in enkele gevallen voor. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de eerste dagen geen druk te geven op de plek van de filler. Daarnaast wordt ook afgeraden om binnen 24 uur na de behandeling intensief te sporten, in de zon te zitten of naar de sauna te gaan.