Leuk om te geven: HappySoaps

leuk geschenk

Een goede vriendin van me was pas jarig en daarom was ik op zoek naar een leuk en geschikt cadeau van haar. Zowel mijn vriendin als ikzelf vinden duurzaamheid erg belangrijk en we proberen hier ook op te letten waar dat kan. Ook voor een cadeau voor haar verjaardag wou ik kijken of ik iets kon vinden wat zij helemaal te gek zou vinden en wat duurzaam zou zijn. Zo kwam ik bij HappySoaps terecht.

duurzaam

Wat is het?

Bij zoveel mogelijk dingen probeer ik te letten op duurzaamheid. Is het goed voor mens en milieu? Ik had al eens enkele dingen over HappySoaps gehoord maar ik had me er tot voor kort nog niet in verdiept. Uiteindelijk heb ik de site bezocht en werd ik prettig verrast door het aanbod. Naast het aanbod vond ik het idee en de boodschap die zij wouden overbrengen met het product ook ontzettend goed. Ze verkopen verschillende producten, waaronder Shampoo Bars. Deze Shampoo Bars zijn voor de volledige 100% plastic vrij, vegan en natuurlijk. Ook wordt er aangegeven dat er bij de productie, transport en opslag echt geen enkel grammetje plastic wordt gebruikt. Hoe goed is dat! 

milieuvriendelijk

Op zoek naar een leuk geschenk?

Een goede vriendin van me is pas jarig geweest en de zoektocht naar het juiste cadeau heeft toch een poosje geduurd. Wanneer ik dingen tegenkwam die me leuk leek voor haar, voldeed het toch net niet aan mijn wensen. Ik wou natuurlijk wel dat mijn cadeau voor haar duurzaam zou zijn en geen schade voor het milieu zou geven. Uiteindelijk heb ik het perfecte cadeau gevonden bij HappySoaps. De hele site had ik bekeken en omdat ik er zelf zo enthousiast van was geworden, wist ik dat zij het ook heel leuk zou gaan vinden. Op de site heb ik een aantal verschillende producten besteld om zelf een leuk pakketje voor haar samen te stellen. Ik weet zeker dat zij dit helemaal leuk gaat vinden.