Ontspanningsmassage in Amersfoort, Chinese Medische Massage

ontspanningsmassage in Amersfoort

Sinds kort heb ik de ontspanningsmassage in Amersfoort ontdekt. Hier werken zij volgens de Chinese ontspanningsmassage in Amersfoortmassage en deze is niet te vergelijken met de westerse massages. Deze zijn meestal specifiek gericht op het behandelen van spieren en spiergroepen. De Chinese wijze is meer gericht op ontspanning en ook voor het behandelen van een grote verscheidenheid aan medische klachten. Tevens is deze ook verbonden met kruidengeneeskunde, acupunctuur en acupressuur. 

Al jaren kamp ik met vage pijnklachten. Hiermee was ik al meerdere keren naar de huisarts gegaan. Daar kreeg ik vaak te horen dat deze klachten met stress te maken hebben.  Met de tip om het wat rustiger aan te gaan doen, kon ik weer naar huis gaan. Natuurlijk had ik dit ook zelf kunnen verzinnen om een stapje terug te doen. Maar hoe ga je dat aanpakken als eigenaar van een zeer goed lopend bedrijf.

Heerlijke ontspanningsmassage in Amersfoort gehad

ontspanningsmassage in AmersfoortOmdat mijn huisarts tegen mij had gezegd om een stapje terug te doen en het een beetje rustiger aan te gaan doen, ben ik bij Redsigma terecht gekomen. Deze praktijk voor Chinese ontspanningsmassage in Amersfoort heeft gelukkig veel voor mij kunnen betekenen. Want hier kunnen zij veel meer voor mij betekenen dan een massagesalon bij mij in de buurt. Hier wordt namelijk verder gekeken dan alleen maar naar de spieren in mijn rug. Hier kijken zij naar de gehele ik en kunnen hier de massage op aan passen. 

De allereerste keer dat ik hierheen ben gegaan werd ik vriendelijk ontvangen. De sfeer hier binnen maakte mij al een stuk ontspannender. Vooral de manier van masseren was erg apart en een hele belevenis om mee te maken. Door middel van bepaalde bewegingen, zoals kloppen, kneden, draaien, knijpen en masseren beleefde ik een heel aangenaam gevoel. Na deze behandeling voelde ik mijzelf al een stuk relaxter.