Stressreductie

Ontspanning

Stressreductie wordt erg onderschat en stress is een van de belangrijkste oorzaken dat mensen ziek zijn of uitvallen. Bij veel bedrijven staat verzuimpreventie dan ook hoog op de agenda. Onrustig, gejaagdheid, slecht slapen, snel geïrriteerd of boos of niet lekker in je vel zitten zijn allemaal uitingen. Dit wordt niet altijd herkend. Vaak wordt de link pas gelegd als het al te laat is en de werknemer overspannen of met een burn out thuis zit. Door op tijd een behandeling aan te bieden kun je verzuim voorkomen of reduceren. Praktijk YUGEN heeft hier een unieke aanpak voor.

Herken stressreductie

Rust

Heb jij als manager of werkgever gemerkt dat een van je werknemers te veel op zich neemt? Vaak heeft hij/zij dan ook een kort lontje, maakt meer fouten, het werk is niet op tijd af en wordt om niks geïrriteerd. Dit heeft effect op het hele team, of het nou door een privé situatie komt of door de werksfeer. Als je een goede werkgever bent dan wil je niet dat je medewerkers ziek worden. Het is dan ook belangrijk om op tijd actie te ondernemen als je veel stress signaleert. Vaak wordt er niks aan gedaan of juist veel te laat en dan valt er weinig meer te doen en duurt het herstel veel langer. Een dagje vrij helpt niet en het is lastig onder controle te houden. 

Praktijk YUGEN

Vermindering

Zij bieden een unieke stressreductie behandeling aan waar niet alleen gewerkt wordt aan het herstel van de energiebalans en ontspanning maar ook aan bewustwording en inzicht in de oorzaak van je stressklachten. Soms is 1 behandeling al genoeg en soms zijn meerdere korte behandelingen nodig om de persoon te helpen en ervoor te zorgen dat het niet meer gebeurd in de toekomst. De behandelingen worden afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.