Welke verschillende fillerbehandelingen zijn er

Wanneer men aan fillers denkt, denken ze vaak aan lip fillers. Wat velen niet weten is dat er nog veel meer verschillende soorten fillers zijn en dat er ook vaak verschillende redenen zijn om fillers te nemen. Zo kun je denken aan de huid er jonger uit laten zien, maar ook iemands uitstraling kan met fillers bijgesteld worden. Door het hangen van de huid kan iemand bijvoorbeeld altijd een boze of verdrietige uitdrukking op het gezicht hebben. Dit is natuurlijk niet gewenst, als iemand zich niet zo voelt. Fillers kunnen er dan voor zorgen dat er weer een zachte blik en open uitstraling terugkomt in het gezicht. Bij The Doctors Cosmetic Clinic kun je dan ook voor veel verschillende behandelingen terecht. We zullen er hier een paar bespreken. 

Onderste helft van het gezicht

Een van de bekendste en meest toegepaste filler is de lipfiller. Lipfillers zijn een handige uitkomst wanneer je van nature weinig volume hebt in de lippen en dit wel graag wilt. Daarnaast kan het ook zijn dat je volume bent verloren met de jaren. De filler zorgt er dan voor dat dit weer mooi opgevuld wordt. Naast het opvullen van de lippen, kunnen de wangen ook opgevuld worden. Naarmate we ouder worden, en de huid minder elastine en collageen aanmaakt, kan het zijn dat de wangen een ingevallen look krijgen. De huid is dan gaan hangen wat zorgt voor een ongezonde en oude uitstraling. Fillers kunnen dit dan super goed herstellen en zorgen dan voor een jongere en gezondere uitstraling! 

Wanneer iemand een strakkere kaaklijn wenst, doordat de contouren van het gezicht met de jaren steeds meer wegvallen, zijn fillers in de kaaklijn de oplossing. De kaaklijn krijgt zo weer definitie en de kin lijkt strakker.

De neuslippenplooi loopt van de neusvleugels naar de mondhoeken en deze hebben we allemaal. Alleen met de jaren kan deze rimpel steeds dieper worden. Dit wordt door veel mensen als storend ervaren en met behulp van fillers kan de plooi gemakkelijk gevuld worden.

De hangende mondhoeken, de rimpels waardoor je een verdrietige uitstraling krijgt, worden ook regelmatig als vervelend ervaren. Fillers kunnen dit probleem gemakkelijk oplossen waardoor de sombere look gelijk verdwijnt!

Op zoek naar fillerbehandelingen in de buurt? Kijk dan eens naar fillerbehandelingen in Den Haag

Bovenste helft van het gezicht

Aanwezige jukbeenderen worden vaak geassocieerd met jeugdigheid en dienen dan ook als belangrijke contouren die het gezicht vormgeven. Huidveroudering, en daarmee huidverslapping, kan ervoor gaan zorgen dat de jukbeenderen gaan hangen en de jeugdige look verdwijnt. Fillers kunnen weer volume geven aan de jukbeenderen en liften het gezicht weer terug in de oude vormen.

Huidveroudering kan bij de slapen al snel zichtbaar zijn, doordat de botstructuur in dit gebied lager ligt. Door de afname van vetweefsel, zal je zichtbaar volumeverlies ervaren en kunnen de slapen gaan invallen. Dit geeft dan vaak een vermoeide blik. Om dit weer te herstellen kunnen er dan fillers ingebracht worden. 

Ook zorgen wallen onder de ogen ervoor dat iemand er vermoeid uitziet. Zo kunnen de rimpels hier dieper worden en ook kan de huid donkerder kleuren. Het opvullen van het traangootje zorgt dan ook voor een minder ingevallen uitstraling wat zorgt voor een vollere huid én ook voor minder schaduw in het gezicht!